Project Juwelier Loos De Goorn
Project Juwelier Loos De Goorn
Project Juwelier Loos De Goorn
Project Juwelier Loos De Goorn
Project Juwelier Loos De Goorn
Project Juwelier Loos De Goorn
Project Juwelier Loos De Goorn

Project: Juwelier LOOS de Goorn

Wat? Restyling juwelierswinkel
Voor wie? Juwelier LOOS te de Goorn

Totale restyling van een juwelierswinkel. De wanden zijn voorzien van nieuw behang in een lichte grijstint. De midden-pilaar is bekleed met behang in een paarse leerprint. De paarse kleur komt weer terug in de vloerbedekking in het ronde zitgedeelte. In het ronde zitgedeelte is gekozen voor een behang bedrukt met een groot ornament waar glinster steentjes in zijn verwerkt. Zeer stijlvol en hedendaags. Alle etalage vitrines zijn geschilderd in een frisse wit tint. Daarnaast zijn de panelen in de vitrines opnieuw gestoffeerd. Op de vloer is een p.v.c. vloer gelegd met een apart streep-motief. De bestaande balie en tafelbladen zijn voorzien van een nieuwe desktop. Het logo: De naam _Juwelier LOOS_ is vervaardigd uit kunststof letters en is geplaatst op de muur achter de balie. Het eindresultaat is een geheel nieuw winkelinterieur met een frisse, stijlvolle uitstraling die past bij de visie die de juwelier wil uitstralen.